Uw feest of evenement

Op zoek naar een unieke evenementlocatie in de buurt van Antwerpen? Villa Mariënborgh zet de deuren graag open voor uw feest, professioneel evenement of ingetogen afscheid.

ZaalMuziek

Een onvergetelijk feest

Een huwelijk, communie of personeelsfeest? Ons stijlvol kasteeltje biedt een prachtig historisch kader. Samen met u gaan we op zoek naar de perfect formule voor uw gezelschap tot 500 personen.

Ontdek onze formules

Een geslaagd bedrijfsevenement

Voor een workshop, presentatie, seminarie of productlancering bent u bij Villa Mariënborgh aan het juiste adres. In ons aanbod van grote en kleinere zalen vindt u de perfecte setting voor uw event.

Stel uw event samen

ZaalDarwin
park1

Een sereen afscheid

Neem in alle rust afscheid van uw dierbare, omringd door familie en vrienden. Onze attente medewerkers verzorgen uw koffietafel of rouwmaaltijd tot in de puntjes. In het park kan u een emotionele dag passend afsluiten met een serene wandeling.

Neem gepast afscheid

Catering op maat

Een receptie, buffet of walking dinner voor uw feest? De catering is in goede handen bij Villa Mariënborgh. Reken op dagverse bereidingen door onze chefs en bediening door ervaren medewerkers. Het enige wat u moet doen, is genieten!

Ontdek onze catering

keukenteam